Juontokeikat

Susanna Laine on monipuolinen juontaja, joka valloittaa yleisön aitoudellaan

Susanna Laine on tarttunut juontajan mikkiin ja rooliin satoja kertoja reilun 20 vuoden aikana. Pirskahteleva nainen on pidetty juontaja niin yritysten vuosijuhlissa, kevät- ja syystempauksissa, pikkujouluissa, messuilla, avajaisissa kuin myös tv-kameroiden edessä. Sovitetaanko jonon jatkoksi sinun yrityksesi tapahtuma?

Kiintotähti

Susanna Laine on yleisön edessä kuin kotonaan

Susanna hyppäsi tv-juontajan kenkiin ensi kertaa jo vuosituhannen alussa. Tuolloin hän viihdytti katsojia legendaarisen yöchat-ohjelma Pulssin vakiokasvona juontajaparinaan Jaajo Linnonmaa. Maikkarin pikkutuntien viihdeohjelman jälkeen tie vei Tuomas & Juuso Experience -ohjelman seurapiirireportteriksi. Ensimmäisen prime time -pestin aika koitti vuonna 2007, kun Susanna hurmasi tv-katsojat Talent Suomen juontajana. Nämä ja lukuisat muut tv-työt ovat vakiinnuttaneet Susannan paikan juontajien kiintotähtenä.

Ensimmäisen juontokeikkansa tv-kameroiden ulkopuolella Susanna teki vuonna 2004. Sen jälkeen hän on ollut tuttu näky erilaisten tapahtumien juontajakasvona ympäri Suomen. 

Tilaa Susanna juontokeikalle »
Heittäytyjä

Vaivaton ja idearikas yhteistyökumppani

Susanna Laineen taito juontaa erilaiset tilaisuudet maatalousmessuista gaalajuhliin on kerryttänyt tyytyväisiä asiakkaita, jotka valitsevat hänet kerta toisensa jälkeen. Susanna on luova ideanikkari ja huumoria viljelevä heittäytyjä, joka pitää yleisön kuin yleisön taitavasti otteessaan.

"Juontaminen on tavallaan täyttä improvisaatiota. Tässä hommassa pitää olla valmis hyväksymään koko ajan muuttuva tilanne. On uskallettava mennä sen mukana, mitä vastapeluri tarjoaa."

Susanna Laine

Tilaa Susanna juontokeikalle »

Susanna Laine

"Olen lapsesta saakka halunnut näyttelijäksi, mutta juontamiseen rakastuin vaivihkaa. Juontokeikoilla saan luoda maailmoja yleisöille, mikä on mahtavaa."