Referenssit

Susanna Laineen uraan mahtuu menestystarinoita

Nyt voit tutustua niistä muutamiin.

Äänessä yhteistyökumppanit

Millaista on työskennellä Susanna Laineen kanssa?

"Susanna on juontanut vuosittain järjestettäviä K-Team Päiviä jo vuodesta 2017. Susanna on korvaamaton kumppani - hän on itseohjautuva ja taitaa lukea vähän ajatuksia, koska kaikki sujuu hänen kanssaan aina mutkattomasti. Monipuolisen osaamisensa ja kokemuksensa ansiosta hän on idearikas ja sanavalmis, ja luo ystävällisyydellään ja positiivisuudellaan hyvää fiilistä niin yleisölle kuin keskutseluissa haastateltavilleen. Susanna, on ilo tänäkin vuonna työskennellä kanssasi <3."

Tarja Pajamäki, projektipäällikkö, K-kauppiasliitto

Palkittu

Yleisö-Venla on yksi Susannan uran kruunuista

Susanna Laine tuli viime vuosikymmenellä tunnetuksi erityisesti Ylen Puoli seitsemän -ohjelman juontajana. Susanna juonsi ohjelmaa aina syksystä 2014 syksyyn 2020 saakka.

Yksi taipaleen suurimmista tähtihetkistä oli vuoden 2019 Kultainen Venla -gaala, jonka yleisöäänestyksessä Puoli seitsemän pokkasi parhaan tv-ohjelman palkinnon.

"Venla-palkinto oli minulle ja Mikolle (Kekäläinen) työvoitto, sillä ohjelmaa tehtiin ja ideoitiin aamusta iltaan. Mahtava tunnustus, jota ei voi mikään korvata."

Ota yhteyttä »

Susanna Laine

"Ihmisten palautteet ovat välillä tosi koskettavia. On ihan mahtavaa, jos voi omalla työllään saada toiselle hyvän fiiliksen."